VOOR OUDERS MET KINDEREN VAN 0-16 JAAR

Beschermtijd

Op weg naar digitale balans in je gezin

Op 25 oktober verschijnt mijn boek Beschermtijd bij uitgeverij Pepper Books. Een must-have voor elke ouder die worstelt met schermtijd, smartphones en het socialmediagebruik van zijn of haar kind(eren).

Bestel Beschermtijd nu, dan ontvang je straks een gesigneerd exemplaar!

Boek Beschermtijd - Marloes

Pepper Books over Beschermtijd

Gun jij je kind ook meer schermvrije tijd, maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Natuurlijk weet je wel dat te veel schermtijd niet goed is, maar hoe zit het nu precies met die lichamelijke en mentale gevolgen? En hoe houd je als ouder grip op het online leven van je kind?

Schermtijdcoach Marloes laat op toegankelijke en genuanceerde wijze zien hoe je gezond omgaat met digitale media in je gezin. Ze deelt herkenbare voorbeelden en praktische tips die elke ouder helpen. Of het nu gaat om het stellen van grenzen, het stimuleren van bewust mediagebruik of het creëren van digitale balans in je gezin; dit boek staat boordevol bruikbare adviezen om direct mee aan de slag te gaan.

 

Marloes - Schermtijdcoach

Over Marloes

Marloes is gecertificeerd mediacoach en gespecialiseerd in mediawijsheid en schermtijdbegeleiding van ouders en kinderen. Als De Schermtijdcoach geeft ze voorlichting over omgaan met online media in de opvoeding en schrijft ze blogs. Daarnaast geeft ze regelmatig lezingen op scholen en op evenementen zoals het My First Smartphone Festival. Met twee opgroeiende kinderen in huis is Marloes een echte ervaringsdeskundige.

‘There is no such thing as a perfect parent, just be a real one’
– Sue Atkins

Marloes in de media

Regelmatig word ik gevraagd om in de media advies te geven over actuele dilemma’s van ouders. Zo vroeg JM Ouders mij om raad over sexy selfies en social media en Famme.nl over de beste leeftijd voor een kindertablet. Ook verzorgde ik op het My First Smartphone Festival van Beeld & Geluid een workshop voor ouders en kinderen over schermtijd.

artikel JM Ouders
logo JM Ouders
Marloes Jonker De Schermtijdcoach My First Smartphone Festival 2024
my first smartphone
Marloes Jonker De Schermtijdcoach artikel Famme
logo famme