Gratis e-book

De 5 valkuilen van schermstrijd in je gezin

Deze schermtijd fouten maak je liever niet

Ben je het gedoe met je kind over schermtijd zat?

Beeldschermen zijn soms net magneten. Ze trekken kinderen aan, maar loslaten is moeilijk. Een grote bron van ergernis voor veel ouders. Wil je een harmonieuze verstandhouding met je kind zonder steeds terugkerende discussies?

Download nu mijn gratis e-book en voorkom gedoe over schermtijd!

Dit ga je leren:
Welke impact schermtijd op jouw kind heeft
Waarom het verstandig is om grenzen te stellen aan het schermgebruik van je kind
Hoe belangrijk jouw voorbeeldrol is

Na het lezen van dit e-book:
Weet je welke schermtijd fouten je nu maakt in je gezin
Heb je meer inzicht in hoe je met de schermtijd van je kind om moet gaan
Kun je je kind helpen om een gezondere digitale balans te vinden

👇 Vul in en het komt naar je toe:

gratis e-book tips mediawijs

Over mij

Als ouder van een zoon van 9 en dochter van 12 weet ik heel goed welke uitdagingen er komen kijken bij de schermtijd van kinderen. Het is voor veel ouders één van de grootste uitdagingen van de hedendaagse opvoeding. Daarom ondersteun ik ouders bij de mediaopvoeding. Als schermtijdcoach is het mijn missie om kinderen krachtig te maken in hun online mediagebruik en een positieve omgang met media te stimuleren én om te voorkomen dat gezinnen in een negatieve spiraal terecht komen door voortdurend ‘gedoe’ rondom schermtijd, gamen of social media.

Aanvragen E-book - Marloes

Bekend van JM Ouders

Regelmatig word ik gevraagd om in de media advies te geven over actuele dilemma’s van ouders. Zo vroeg JM Ouders mij om raad over sexy selfies en social media.

artikel JM Ouders
artikel JM Ouders

Dit zeggen anderen

“Als moeder van kinderen van 7 en 10, word ik dagelijks geconfronteerd en uitgedaagd 😉 met ‘schermproblematiek’. Daarom voelde ik me meteen aangesproken door deze masterclass. Ik vond het erg leerzaam, Marloes heeft me fijne inzichten en tips gegeven m.b.t. schermpjes en schermgedrag van kinderen. Ik kijk nu al uit naar de vervolg trainingen!”

Anita Bakos
zoon (10) en dochter (7)

“Marloes is een vakvrouw en dit zie je ook terug in haar masterclass. De inhoud staat als een huis. Zeker een aanrader als je als ouder op zoek bent naar inzichten en tips voor je eigen veilige mediaopvoeding.”

Eva Wilde
zoon (7)

“Ik raad deze masterclass aan elke ouder aan. Het is zo verhelderend om praktische tips, richtlijnen en duidelijkheid te krijgen rondom schermtijd en media. Marloes geeft hele prettige tools, waarmee je gelijk op een ontspannen manier met je kind(eren) aan de slag kan.”

Susan
dochter (13) en zoon (10)