Selecteer een pagina

Gratis E-book mediawijs opvoeden

Speciaal voor ouders met kinderen van 6 t/m 12 jaar

Je maakt je weleens zorgen dat je kind te lang achter een beeldscherm zit en vraagt je af of die schermtijd nou eigenlijk kwaad kan. Je bent ongerust dat je kind online in een vervelende situatie terecht komt en je wilt je kind daarvoor behoeden. En je wilt een harmonieuze verstandhouding met je kind zonder steeds terugkerende discussies rondom schermtijd.

Kortom, je hebt het gevoel dat je ‘iets’ moet met die schermtijd, maar je weet niet goed waar je moet beginnen. No worries, je bent niet de enige! Veel ouders worstelen met de hoeveelheid en invulling van de schermtijd én andere kwesties rondom het online mediagebruik van hun kinderen.

Wil je meer weten over mediaopvoeding? In mijn gratis e-book Mediawijs Opvoeden vertel ik je alles over mediawijs opvoeden en leer je wat een actieve mediaopvoeding is en waarom jij én je gezin daar zowel nu als later veel profijt van hebben.

Meld je hieronder aan voor mijn mailinglist en ontvang binnen enkele minuten een download link naar het GRATIS E-BOOK (pdf) in je inbox.

e-book mediawijs opvoeden

Over mij

Als ouder van een zoon van 8 en dochter van 10 weet ik heel goed welke uitdagingen er komen kijken bij de schermtijd van kinderen. Het is voor veel ouders één van de grootste uitdagingen van de hedendaagse opvoeding. Daarom ondersteun ik ouders met kinderen van 6-12 jaar met de mediaopvoeding. Mijn missie als gecertificeerd mediacoach is om kinderen krachtig te maken in hun online mediagebruik en een positieve omgang met media te stimuleren, om te voorkomen dat gezinnen in een negatieve spiraal terecht komen door voortdurend ‘gedoe’ rondom schermtijd, gamen of social media.

Aanvragen E-book - Marloes

Dit zeggen anderen

“Als moeder van kinderen van 7 en 10, word ik dagelijks geconfronteerd en uitgedaagd 😉 met ‘schermproblematiek’. Daarom voelde ik me meteen aangesproken door deze training. Ik vond het erg leerzaam, Marloes heeft me fijne inzichten en tips gegeven m.b.t. schermpjes en schermgedrag van kinderen. Ik kijk nu al uit naar de vervolg trainingen!”

Anita Bakos
zoon (10) en dochter (7)

“Marloes is een vakvrouw en dit zie je ook terug in haar training. De inhoud staat als een huis. Zeker een aanrader als je als ouder op zoek bent naar inzichten en tips voor je eigen veilige mediaopvoeding.”

Eva Wilde
zoon (7)

“Ik raad deze training aan elke ouder aan. Het is zo verhelderend om praktische tips, richtlijnen en duidelijkheid te krijgen rondom schermtijd en media. Marloes geeft hele prettige tools, waarmee je gelijk op een ontspannen manier met je kind(eren) aan de slag kan.”

Susan
dochter (13) en zoon (10)

Marloes Jonker

marloes[at]marloesjonker.nl

Korte Houtstraat 22-zwart
2011 ZP Haarlem
+31 (0)23 202 30 65

KvK-nr:  50722069
BTW-nr: NL00208831B03

Op de hoogte blijven?

Meer weten over mediawijs opvoeden? Meld je aan voor mijn mailinglist.