Dank voor het aanvragen van het E-book ‘De 5 valkuilen van schermstrijd in je gezin!’

Klik op de button hieronder om het e-book te downloaden.

Tijdelijk aanbod

Omdat je mijn e-book hebt aangevraagd, heb ik een speciale aanbieding voor je!

Actief aan de slag met de mediaopvoeding van je kind? Volg dan mijn online masterclass ‘Beschermtijd’! In deze online masterclass vertel ik je alles over de basics van mediaopvoeding en hoe jij grip krijgt op het schermgebruik van je kind. Voorkom schermstrijd in je gezin en leer je kind op een gezonde manier met schermtijd om te gaan!

Je krijgt nu tijdelijk € 20,- korting op deze masterclass, dus je betaalt slechts € 27 in plaats van € 47 (inclusief BTW).

marloes jonker aanbod

Dit zeggen anderen

“Als moeder van kinderen van 7 en 10, word ik dagelijks geconfronteerd en uitgedaagd 😉 met ‘schermproblematiek’. Daarom voelde ik me meteen aangesproken door deze masterclass. Ik vond het erg leerzaam, Marloes heeft me fijne inzichten en tips gegeven m.b.t. schermpjes en schermgedrag van kinderen. Ik kijk nu al uit naar de vervolg trainingen!”

Anita Bakos
zoon (10) en dochter (7)

“Marloes is een vakvrouw en dit zie je ook terug in haar masterclass. De inhoud staat als een huis. Zeker een aanrader als je als ouder op zoek bent naar inzichten en tips voor je eigen veilige mediaopvoeding.”

Eva Wilde
zoon (7)

“Ik raad deze masterclass aan elke ouder aan. Het is zo verhelderend om praktische tips, richtlijnen en duidelijkheid te krijgen rondom schermtijd en media. Marloes geeft hele prettige tools, waarmee je gelijk op een ontspannen manier met je kind(eren) aan de slag kan.”

Susan
dochter (13) en zoon (10)