Dank voor het aanvragen van het E-book Mediawijs Opvoeden!

Klik op de button hieronder om het e-book te downloaden.

Tijdelijk aanbod

Omdat je mijn e-book hebt aangevraagd, heb ik een speciale aanbieding voor je!

Actief aan de slag met de mediaopvoeding van je kind? Volg dan mijn online training (Be)schermtijd?! Met deze online training leer je de basics van mediaopvoeding, waarmee je je kind leert op een bewuste manier om te gaan met online media en je gedoe rondom schermtijd in je gezin voorkomt.

Deze online training is speciaal voor ouders met kinderen in de leeftijd van 6 – 12 jaar.

Bestel de online training (Be)schermtijd?! nu tijdelijk voor € 17 in plaats van € 37 (inclusief BTW). Let op: deze aanbieding verloopt binnen 24 uur!

Dit aanbod verloopt over...
marloes jonker aanbod

Dit zeggen anderen

“Als moeder van kinderen van 7 en 10, word ik dagelijks geconfronteerd en uitgedaagd 😉 met ‘schermproblematiek’. Daarom voelde ik me meteen aangesproken door deze training. Ik vond het erg leerzaam, Marloes heeft me fijne inzichten en tips gegeven m.b.t. schermpjes en schermgedrag van kinderen. Ik kijk nu al uit naar de vervolg trainingen!”

Anita Bakos
zoon (10) en dochter (7)

“Marloes is een vakvrouw en dit zie je ook terug in haar training. De inhoud staat als een huis. Zeker een aanrader als je als ouder op zoek bent naar inzichten en tips voor je eigen veilige mediaopvoeding.”

Eva Wilde
zoon (7)

“Ik raad deze training aan elke ouder aan. Het is zo verhelderend om praktische tips, richtlijnen en duidelijkheid te krijgen rondom schermtijd en media. Marloes geeft hele prettige tools, waarmee je gelijk op een ontspannen manier met je kind(eren) aan de slag kan.”

Susan
dochter (13) en zoon (10)