Online masterclass – Geheel vernieuwd!

‘Beschermtijd’

Van gedoe over schermtijd naar rust in je gezin

Schrijf je nu in en start meteen!

Heb jij dagelijks gedoe met je kind over schermgebruik en ben je die schermtijd struggles zat? Wil je graag weten hoe je op een bewuste en positieve manier met schermtijd in je gezin omgaat?

In deze geheel vernieuwde online masterclass vertel ik je alles over de basics van mediaopvoeding en hoe jij grip krijgt op het schermgebruik van je kind. Voorkom schermstrijd in je gezin en leer je kind op een gezonde manier met schermtijd om te gaan!

Meld je nu aan en ontvang € 20,- korting! Na je inschrijving kun je meteen de masterclass bekijken.

Nu tijdelijk voor maar € 27,- in plaats van € 47,- (incl. btw)

Online Training Beschermtijd - Marloes

Zijn deze schermtijd struggles herkenbaar?

Je kind brengt dagelijks meer uren achter een schermpje door dan je lief is
Je wilt graag de schermtijd van je kind verminderen, maar je hebt geen idee hoe je dat aanpakt
Je bent bang dat de balans tussen schermtijd en andere activiteiten zoek is
Je kind speelt weinig buiten
Je hebt regelmatig discussies met je kind over schermtijd
Je wilt dat je kind op een positieve en gezonde manier met schermtijd omgaat, maar je weet niet hoe je dat voor elkaar krijgt
Je weet je niet goed welke schermtijdregels je met je kind moet afspreken

Je bent niet de enige! Veel ouders ergeren zich aan de vele uren die hun kinderen dagelijks achter beeldschermen doorbrengen en willen die schermtijd verminderen. Geen makkelijke opgave! In deze online masterclass ga je leren hoe je dat aanpakt en hoe je een einde maakt aan de voortdurende schermstrijd in je gezin.

schermtijd kind verminderen

Jij wilt:

Rust en harmonie in je gezin en een fijne verstandhouding met je kind, zonder terugkerende schermstrijd

Meer grip krijgen op de schermtijd van je kind

Zelf je eigen koers bepalen en je niet laten leiden door hoe andere gezinnen omgaan met schermtijd

Minder schermtijd en een gezondere digitale balans voor je kind

Je kind weerbaar maken in de online wereld, in een tempo dat past bij de ontwikkeling van je kind

Dit ga je leren:

Waarom mediaopvoeding belangrijk is en hoe je dat aanpakt

Welke schermtijdrichtlijnen voor kinderen er zijn

Wat een gezonde balans is tussen schermtijd en andere activiteiten

Of het verstandig is om schermtijdregels te hebben

Hoe je ervoor kunt zorgen dat je kind zich aan schermtijdregels houdt

En nog veel andere adviezen, tips & tricks die je thuis meteen kunt toepassen

 

schermtijd verminderen kind

Na het volgen van deze masterclass:

Weet je hoe je meer grip krijgt op de schermtijd van je kind

Weet je hoeveel schermtijd voor je kind verantwoord is

Weet je hoe je de schermtijd van je kind vermindert

Weet je hoe je discussies met je kind over schermtijd voorkomt

Kun je zorgen voor de juiste digitale balans voor jouw kind

Over deze masterclass

Wat?

De online masterclass ‘Beschermtijd’ gaat over schermtijd en mediaopvoeding. Hoeveel schermtijd is normaal/verstandig? Stel je grenzen aan het schermgebruik van je kind en zo ja, hoe doe je dat? Je leert wat de belangrijkste uitgangspunten van een bewuste mediaopvoeding zijn, wat ‘gezonde’ schermtijd is en je krijgt allerlei tips, tricks en tools aangereikt om daar zelf mee aan de slag te gaan.

Waarom?

Het doel van deze masterclass is om een gezonde en positieve omgang van je kind(eren) met online media te bevorderen en te voorkomen dat je gezin in een negatieve spiraal terechtkomt door voortdurend ‘gedoe’ rondom schermtijd, gamen en/of social media.

Voor wie?

Deze online masterclass is gericht op ouders met kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Heb je kinderen die wat jonger of ouder zijn? Ook dan kan het waardevol zijn om deze masterclass te volgen.

Kosten en tijd

Je krijgt nu eenmalig € 20,- korting op deze online masterclass. Je betaalt dus maar € 27,- in plaats van € 47,- (inclusief btw). De masterclass bestaat uit 4 delen die samen ongeveer een uur duren. Daarna kun je zelf aan de slag met de mediaopvoeding van je kind(eren).

Wanneer?

Na je bestelling kun je direct aan de slag met de masterclass. Na betaling ontvang je een e-mail met je directe toegang tot de online leeromgeving. De masterclass bestaat uit 4 delen. Je kunt uiteraard helemaal zelf bepalen wanneer je de masterclass bekijkt. ‘Binge’ alles achter elkaar of verspreid het over meerdere dagen, de keuze is helemaal aan jou! Je houdt 6 maanden toegang tot de masterclass.

Dit zeggen anderen

“Als moeder van kinderen van 7 en 10, word ik dagelijks geconfronteerd en uitgedaagd 😉 met ‘schermproblematiek’. Daarom voelde ik me meteen aangesproken door deze masterclass. Ik vond het erg leerzaam, Marloes heeft me fijne inzichten en tips gegeven m.b.t. schermpjes en schermgedrag van kinderen. Ik kijk nu al uit naar de vervolg trainingen!”

Anita Bakos
zoon (10) en dochter (7)

“Marloes is een vakvrouw en dit zie je ook terug in haar masterclass. De inhoud staat als een huis. Zeker een aanrader als je als ouder op zoek bent naar inzichten en tips voor je eigen veilige mediaopvoeding.”

Eva Wilde
zoon (7)

“Ik raad deze masterclass aan elke ouder aan. Het is zo verhelderend om praktische tips, richtlijnen en duidelijkheid te krijgen rondom schermtijd en media. Marloes geeft hele prettige tools, waarmee je gelijk op een ontspannen manier met je kind(eren) aan de slag kan.”

Susan
dochter (13) en zoon (10)

Bekend van JM Ouders

Regelmatig word ik gevraagd om in de media advies te geven over actuele dilemma’s van ouders. Zo vroeg JM Ouders mij om raad over sexy selfies en social media.

artikel JM Ouders
artikel JM Ouders

Over mij

Als schermtijdcoach ondersteun ik ouders bij schermtijduitdagingen. Mijn missie is om ouders te helpen hun kinderen gebalanceerd met digitale media om te leren gaan, zodat kinderen opgroeien tot gezonde en bewuste online mediagebruikers maar vooral tot leuke en sociale wereldburgers.

Als kinderen van jongs af aan leren om op een goede manier met schermtijd om te gaan, zijn ze later beter in staat hun eigen ‘digitale balans’ te bewaken en worden ze weerbaar in de online wereld die voor hen open ligt.

Zelf heb ik een dochter van 12 jaar en een zoon van 9, die behoorlijk ‘hooked’ zijn aan hun tablets en Nintendo Switch. Ze Netflixen, kijken vlogs en spelen games zoals Roblox, Brawl Stars, Toca Boca en Minecraft. Ik geloof dat het heel belangrijk is om jonge kinderen op een goede manier te begeleiden bij hun eerste stappen in de digitale wereld en zo een stevige basis te leggen voor later. Daarom verdiep ik mij met veel enthousiast in het onderwerp mediawijsheid. Niet alleen vanwege de mediaopvoeding van mijn eigen kinderen, maar ook om andere ouders te helpen.

Online Training Beschermtijd - Marloes

Volg nu de online masterclass ‘Beschermtijd’!

Nu tijdelijk voor € 27,00 (inclusief btw)

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar marloes@marloesjonker.nl

“Door het volgen van de masterclass Beschermtijd kunnen wij actief aan de slag met het mediawijs maken van onze 7-jarige zoon. Hij vraagt nu al om een mobiele telefoon en met hulp van Marloes zijn wij goed voorbereid op wat er gaat komen.”

Jacco
zoon (7) 

“Wat een duidelijke, inzichtelijke en praktische masterclass! Ik ga het zeker aanraden aan andere ouders!”

Nagwa
3 kinderen (5, 7 en 11) 

“Aanrader!! De meeste ouders krijgen te maken met kinderen die dagelijks graag (veel) tijd willen doorbrengen op een scherm (telefoon, tablet, spelcomputer etc.) en de strijd die daarmee samengaat. Deze masterclass geeft je niet alleen een overzicht met richtlijnen over schermtijd, maar vooral veel praktische tips en handvatten hoe om te gaan met deze uitdaging waar we als hedendaagse ouders mee te maken hebben!”

Iris
zoon (10) en dochter (8)