Online cursus – Nieuw!

‘SMARTphone KIDS’

Alles wat je moet weten als je kind (bijna) een smartphone krijgt of er net eentje heeft

Schrijf je nu in en start meteen!

‘Mama, wanneer mag ik een eigen telefoon?’ Vroeg of laat krijgt elke ouder deze vraag. Twijfel je wat de juiste leeftijd is? Of krijgt je kind binnenkort die felbegeerde smartphone, maar zit je met veel vragen over hoe je je kind daarbij begeleidt? Of heeft je kind sinds kort een smartphone en wil je weten hoe je daar het beste mee om kunt gaan? 

In deze online cursus vertel ik je alles over smartphones en kinderen: wat de impact is van smartphones op kinderen, wat een goede leeftijd is voor de eerste smartphone en hoe je kunt voorkomen dat je kind uren doelloos scrollend online doorbrengt. Doe nu mee en leer je kind op een slimme manier omgaan met de smartphone!

Nu tijdelijk voor maar € 37,- in plaats van € 57,- (incl. btw)

smartphone kids cursus voor ouders

Zit je met veel vragen en twijfels over de smartphone en je kind?

Je vraagt je of een eigen mobieltje een negatieve invloed heeft op je kind
Je wilt weten wat een goede leeftijd is voor de eerste smartphone van je kind
Je vraagt je af of het nodig is om het smartphonegebruik van je kind te beperken
Je kind wil ook op social media, maar je weet niet of je daar goed aan doet
Je bent benieuwd of en hoe je gebruik moet maken van ouderlijk toezicht op de telefoon van je kind
Je vraagt je af of het verstandig is om regelmatig in de smartphone van je kind te kijken
Je weet niet welke afspraken je moet maken met je kind

Voor je kind is het krijgen van die eerste telefoon een belangrijke mijlpaal. Als ouder voel je misschien juist onzekerheid. Deze online cursus zit boordevol waardevolle informatie en wetenschappelijke inzichten over smartphones en kinderen. Zo weet jij waar je op moet letten als je kind een eerste smartphone krijgt én hoe je je kind begeleidt om de smartphone op een gezonde en bewuste manier te gebruiken. 

smartphone kids cursus voor ouders

Jij wilt:

In verbinding blijven met je kind

  Een gezonde digitale balans voor je kind, zowel lichamelijk als mentaal

Je kind weerbaar maken in de online wereld

  Grip houden op het smartphonegebruik van je kind

Je kind op een bewuste manier met een smartphone leren omgaan

Dit ga je leren:

Welke effecten het gebruik van een smartphone op kinderen en tieners heeft

Wat de juiste leeftijd is voor de eerste smartphone van je kind

Of het verstandig is om het smartphonegebruik van je kind te beperken

Welke afspraken je met je kind kunt maken als het een smartphone krijgt

Hoe je je kind op een gezonde, gebalanceerde manier met een smartphone leert omgaan

Wanneer je kind oud genoeg is om social media te gebruiken

En nog veel andere adviezen, tips & tricks die je meteen kunt toepassen

 

smartphone kids cursus voor ouders

Na het volgen van deze cursus:

Weet je wanneer jouw kind oud genoeg is voor die eerste smartphone 

Weet je waarom mediaopvoeding extra belangrijk is als je kind een smartphone krijgt

Weet je hoe je grip houdt op het smartphonegebruik van je kind

Weet je waar je met je kind over moet praten als het een smartphone krijgt

Weet je waar je op moet letten als je kind op social media gaat

Over deze cursus

Wat?

De online cursus ‘SMARTphone KIDS’ gaat over smartphones en kinderen. Op basis van wetenschappelijke inzichten leer je wat de fysieke en mentale effecten zijn van smarthonegebruik op kinderen, waarom het belangrijk is om grip te houden op het telefoongebruik van je kind en hoe je je kind leert om de smartphone op een slimme manier te gebruiken. 

Waarom?

Het doel van deze cursus is om een gezonde en positieve omgang van kinderen met smartphones te bevorderen én om kinderen weerbaar te maken in de online wereld die voor hen open ligt, in een tempo dat aansluit bij hun ontwikkeling. 

Voor wie?

Deze online cursus is gericht op ouders met kinderen van 8 t/m 12 jaar. Heb je kinderen die wat jonger zijn? Ook dan kan het waardevol zijn om deze cursus te volgen, zodat je je rustig en weloverwogen kan voorbereiden op de komst van die eerste smartphone. 

Kosten

Je krijgt nu tijdelijk € 20,- korting op deze online cursus. Je betaalt dus maar € 37,- (inclusief btw). Binnenkort gaat de prijs omhoog. 

Wanneer?

Na betaling ontvang je een e-mail met je directe toegang tot de online leeromgeving. De cursus bestaat uit 5 modules en duurt in totaal ongeveer 2 uur. Je kunt ervoor kiezen alle onderdelen in één keer te bekijken, maar je kunt de modules ook los bekijken. Je houdt 6 maanden lang toegang tot de cursus. Dus kijk wanneer je zelf wilt!

Dit zeggen anderen over Marloes

“Aanrader!! De meeste ouders krijgen te maken met kinderen die dagelijks graag (veel) tijd willen doorbrengen op een scherm (telefoon, tablet, spelcomputer etc.) en de strijd die daarmee samengaat. Deze masterclass geeft je niet alleen een overzicht met richtlijnen over schermtijd, maar vooral veel praktische tips en handvatten hoe om te gaan met deze uitdaging waar we als hedendaagse ouders mee te maken hebben!”
Iris
zoon (10) en dochter (8)

“Marloes is een vakvrouw en dit zie je ook terug in haar masterclass. De inhoud staat als een huis. Zeker een aanrader als je als ouder op zoek bent naar inzichten en tips voor je eigen veilige mediaopvoeding.”
Eva Wilde
zoon (7)

“Ik raad deze masterclass aan elke ouder aan. Het is zo verhelderend om praktische tips, richtlijnen en duidelijkheid te krijgen rondom schermtijd en media. Marloes geeft hele prettige tools, waarmee je gelijk op een ontspannen manier met je kind(eren) aan de slag kan.”
Susan
dochter (13) en zoon (10)

Marloes in de media

Regelmatig word ik gevraagd om in de media advies te geven over actuele dilemma’s van ouders. Zo vroeg JM Ouders mij om raad over sexy selfies en social media en Famme.nl over de beste leeftijd voor een kindertablet. Ook verzorgde ik op het My First Smartphone Festival van Beeld & Geluid een workshop voor ouders en kinderen over schermtijd.

artikel JM Ouders
artikel JM Ouders

Over mij

Als schermtijdcoach ondersteun ik ouders bij schermtijduitdagingen. Mijn missie is om ouders te helpen hun kinderen gebalanceerd met digitale media om te leren gaan, zodat kinderen opgroeien tot gezonde en bewuste online mediagebruikers maar vooral tot leuke en sociale wereldburgers.

Als kinderen van jongs af aan leren om op een goede manier met schermtijd om te gaan, zijn ze later beter in staat hun eigen ‘digitale balans’ te bewaken en worden ze weerbaar in de online wereld die voor hen open ligt.
Zelf heb ik een dochter van 12 jaar en een zoon van 9, die behoorlijk ‘hooked’ zijn aan hun tablets en Nintendo Switch. Ze Netflixen, kijken vlogs en spelen games zoals Roblox, Brawl Stars, Toca Boca en Minecraft. Ik geloof dat het heel belangrijk is om jonge kinderen op een goede manier te begeleiden bij hun eerste stappen in de digitale wereld en zo een stevige basis te leggen voor later. Daarom verdiep ik mij met veel enthousiast in het onderwerp mediawijsheid. Niet alleen vanwege de mediaopvoeding van mijn eigen kinderen, maar ook om andere ouders te helpen.
Online Training Beschermtijd - Marloes

Volg nu de online cursus ‘SMARTphone KIDS’!

Nu tijdelijk voor € 37,00 (inclusief btw)

Jouw gegevens

Smartphone Kids Cursus

Gegevens(Vereist)
Factuuradres(Vereist)
Online cursus ‘SMARTphone KIDS’
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
Hidden

Creditcard

Vervang dit veld waar mogelijk door een veld dat specifiek is voor je betaal gateway.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar deschermtijdcoach@marloesjonker.nl